Vés al contingut

Molt més que menjar: Experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenibles

Taula rodona: 22 de març a les 18:30 hores al Palau Macaya

En el context del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular, organitzat pel Palau Macaya i sota la direcció científica d’ERF, se celebrarà la taula rodona Molt més que menjar: Experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenible”, moderada per la periodista Carme Gasull, especialitzada en gastronomia.

Hi participaran:

- Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia

Isma Prados, cuiner i professor del Campus de l’Alimentació 

- Ariadna Benet, consultora en economia circular 

Lluís Fatjó-Vilas, director de la Fundació del Banc dels Aliments

Es tractarà els principals reptes de futur per a assolir model agroalimentari i alimentació més sostenible, dins d’una perspectiva d’economia circular, en què tant els productors com la indústria, els distribuïdors, restauradors i consumidors hi tenen un paper clau.

La taula rodona és la darrera sessió del sector de l’Alimentació, síntesi dels 4 tallers sectorials previs, dedicats a Proximitat (km0), Reducció dels envasos (Envàs0), Innovació i Malbaratament alimentari.

Per assistir-hi us podeu inscriure al portal del Palau Macaya.

Baixa pdf