Molt més que menjar: Experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenibles
En el context del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular, organitzat pel Palau Macaya i sota la direcció científica d’ERF, se celebrarà la taula rodona “Molt més que menjar: Experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenible”, moderada per la periodista Carme Gasull, especialitzada en gastronomia.
Hi participaran:
- Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia
- Isma Prados, cuiner i professor del Campus de l’Alimentació
- Ariadna Benet, consultora en economia circular
- Lluís Fatjó-Vilas, director de la Fundació del Banc dels Aliments
Es tractarà els principals reptes de futur per a assolir model agroalimentari i alimentació més sostenible, dins d’una perspectiva d’economia circular, en què tant els productors com la indústria, els distribuïdors, restauradors i consumidors hi tenen un paper clau.
La taula rodona és la darrera sessió del sector de l’Alimentació, síntesi dels 4 tallers sectorials previs, dedicats a Proximitat (km0), Reducció dels envasos (Envàs0), Innovació i Malbaratament alimentari.
Per assistir-hi us podeu inscriure al portal del Palau Macaya.