Vés al contingut

Perspectiva "glocal"

Una forta implantació local, amb un enfocament global

ERF ha basat la seva trajectòria en una forta presència a Barcelona i a Catalunya, amb un ampli coneixement del territori i les circumstàncies del seu entorn. A partir de la seva experiència sobre aquest territori, treballa en els conceptes i desenvolupa projectes amb una visió global, i desenvolupa i divulga arreu les lliçons apreses.

ERF i el seu equip de professionals han treballat en projectes socioambientals a Amèrica Llatina (Paraguai, Perú, Brasil, Argentina, Mèxic, El Salvador, Guatemala, Xile). Els més recents a Paraguai i Perú. A Paraguai hem col·laborat en el projecte d'edificació sostenible del Museu de l'Aigua, i vam resultar adjudicataris de la licitació internacional del Banc Interamericà del Desenvolupament (BID)  per desenvolupar els projectes executius i la concepció museogràfica de tres nous centres turístics, impulsats per la Secretaria Nacional de Turisme. A Perú, el PNUD va adjudicar-nos l'assistència tècnica per aportar els aspectes climàtics, energètics i socioambientals del Pla Metropolità de Lima-Callao, impulsat per la Municipalidad Metropolitana de Lima. A més, hem treballat a Gran Bretanya, Polònia, Turquia i Dubai en projectes d'edificació sostenible, territori sostenible i divulgació.

Altrament ERF ha dissenyant i desenvolupat projectes amb una perspectiva internacional com ara l'Atles Ambiental de la Mediterrània, el Fòrum Llatinoamericà de Ciències Ambientals, les exposicions "Habitar el món" en el Fòrum Mundial de les Cultures i  “Dos millones de siglos" al pavelló d'Argentina de l'exposició universal de Lisboa,  o l'Enciclopèdia Biosfera, traduïda a l'anglès, alemany i japonès.