Sumem coneixement i equip amb ARCbcn

Neix una unió que ens permetrà assolir projectes més innovadors i complexos, i que té com a missió l’avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat


Aquest 2023 fem un pas ferm i decisiu en el nostre propòsit cap a la sostenibilitat. Perquè ens ho creiem i perquè volem ser un generador real de canvi que aporti resultats positius tangibles. Per aquest motiu, hem arribat a un acord d’unió entre l’enginyeria ARCbcn i la consultoria d’energia i sostenibilitat ERF per construir plegats un projecte empresarial sòlid que permeti potenciar el coneixement i els serveis integrats de les dues organitzacions. Aquesta sinergia ens permetrà assolir projectes encara més innovadors i complexos, i que tenen com a missió l’avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat.

És una aposta segura i coherent amb la trajectòria professional d’ambdues empreses. Suposa una millor diversificació dels nostres serveis i una ampliació de coneixement que impactarà positivament als professionals de les dues empreses i als projectes i serveis que oferim als nostres clients.

Esperem que la il·lusió que tenim per engegar aquest projecte comú sigui compartit entre la nostra xarxa de clients i col·laboradors.

ARCbcn, una enginyeria amb la innovació com a motor

ARCbcn, enginyers consultors és un estudi d’enginyeria referent en l’àmbit de les instal·lacions complexes amb una aposta clara per la sostenibilitat i la innovació. Actualment, l’equip està format per més de 35 professionals amb àmplia experiència i formació específica en els camps de l’enginyeria i la consultoria.

Va néixer l’any 2012 amb la fusió entre les companyies Armengol Enginyers i RC & Enginyers. Per aquest motiu, el seu nom “ARC” està inspirat com a símbol de connexió, el nexe d’unió entre la fusió de les dues organitzacions i com a concepte bàsic a l’enginyeria.

L’experiència d’ARCbcn adquirida al llarg dels anys l’ha posicionat com una enginyeria referent, especialment a Barcelona, en el marc de les instal·lacions complexes i els projectes europeus. Així doncs, la Recerca i la Innovació són els principals nuclis d’operacions, ja que són concebudes com els motors de creixement per garantir el futur sostenible de les instal·lacions.

Etiquetes
Compartir

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail