QUÈ FEM?


Enginyeria, consultoria, estratègia

 

Col·laborem amb els nostres clients per aconseguir la implementació efectiva i eficient de la cultura de la sostenibilitat.

Amb una visió sistèmica i un enfocament transversal, ERF ofereix conceptes innovadors i solucions pràctiques i eficaces dins de la consultoria energètica i ambiental a partir de la generació de pensament sostenibilista. Com a soci actiu de la ciutat de Barcelona des de fa vint-i-cinc anys, ha contribuït a la transició urbana i sostenibilista de la ciutat. Des de la seva seu a Barcelona, ERF actua "glocalment" amb una perspectiva internacional orientada a l'acció.

 

Ens agrada treballar en xarxa. A cada projecte que abordem, si cal, combinem la nostra visió amb d'altres professionals especialitzats en urbanisme i arquitectura, consultoria energètica i ambiental, construcció, mercats de carboni, hidrogeologia, biodiversitat, economia i d'altres disciplines necessàries per al projecte. Igualment, ens plau compartir les nostres capacitats amb d'altres consultores, professionals i l'acadèmia per aportar la perspectiva socioambiental a projectes transformadors.

 

Som una consultoria energètica, ambiental, territorial i urbana; una enginyeria d'eficiència energètica i certificacions i un gabinet d'estratègies de sostenibilitat i clima, amb fortes sinergies entre els diferents àmbits de treball i expertesa.

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail