Reafirmem el nostre compromís ambiental amb la Xarxa Barcelona + Sostenible


Des d’ERF-WATTEGA participem com a organització membre de la Xarxa Barcelona + Sostenible, reafirmant el nostre compromís amb el desenvolupament sostenible de la ciutat.


En el marc de l’acte de presentació i signatura del Compromís Ciutadà per una Barcelona Sostenible 2024-2034, que ha tingut lloc als jardins Palauet Albéniz amb els màxims representants polítics de l’Ajuntament de Barcelona, WATTEGA (ARCbcn & ERF) ratifica la seva dedicació a implementar estratègies innovadores per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i fomentar una Barcelona més verda i resilient.

El nostre compromís com enginyeria i consultoria d’energia i sostenibilitat és liderar la transició ecològica a través de projectes que combinen eficiència energètica, sostenibilitat ambiental i innovació tecnològica. Com a part de la nostra contribució, a WATTEGA desenvolupem iniciatives específiques i mesurables per a la reducció d’emissions, l’optimització de recursos i la millora de la qualitat de vida urbana.

Aquest compromís s’alinea amb els objectius de la ciutat de Barcelona de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle en un 80% abans de 2030, tal com proposa el Pla Clima. La nostra integració a la Xarxa Barcelona + Sostenible ens permetrà col·laborar estretament amb altres institucions i empreses per assolir aquestes ambicioses fites.

A més de la nostra adhesió, des d’ERF-WATTEGA hem dut a terme els tasques de Secretaria Tècnica dels reptes del Compromís, donant suport a l’Ajuntament de Barcelona en maximitzar el seu impacte. Entre molts d’altres aspectes, es treballa en l’assessorament als adherits als reptes per impulsar accions que contribueixin a la reducció d’emissions de GEH i a l’estalvi d’aigua.

Amb tres dècades d’experiència en consultoria ambiental i energètica, ERF-WATTEGA segueix apostant per solucions sostenibles que impulsen el desenvolupament urbà respectuós amb el medi ambient. Ens comprometem a seguir treballant per una Barcelona més sostenible, innovadora i resilient.

Compartir

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail