SOM ERF - WATTEGA

Una consultoria independent d’energia, medi ambient i sostenibilitat amb més de 25 anys de trajectòria en el mercat nacional i internacional preparada per ajudar i acompanyar a empreses i institucions en el seu camí cap a la seva transformació sostenible.

Fem possible la transició sostenibilista

Combinem tres àrees d’expertesa: consultoria ambiental; consultoria d’eficiència energètica; i gabinet d'estratègies de sostenibilitat i clima.

Treballem en la definició d’estratègies, plans, programes i projectes, considerant sempre l'escala adequada (territorial, urbana, de barri, d'edifici o de sector productiu) i les condicions sociopolítiques, econòmiques i socioambientals en què es desenvolupa.

1994

L'inici

Ramon Folch, doctor en biologia i sociòleg, funda l'Estudi Ramon Folch com a consultoria independent de medi ambient i sostenibilitat amb l'objectiu d'ajudar i acompanyar a empreses i institucions en el seu camí cap a la transformació sostenible.
2013

Ivan Capdevila, director d'ERF

Amb una formació transversal en enginyeria, medi ambient i humanística sumat a una àmplia trajectòria professional dins del sector de la consultoria, es converteix en soci i Director d'ERF, donant continuïtat a la seva experiència com a Director tècnic des de l'any 2002. També pren responsabilitats de Gerència i desenvolupament de negoci.
2023

Neix WATTEGA de la unió entre ARCbcn i ERF

ERF s’uneix amb l’enginyeria ARCbcn, especialitzada en instal·lacions complexes i projectes d’innovació, i conformen plegats WATTEGA, un projecte empresarial sòlid que té per propòsit accelerar l’avenç cap a la sostenibilitat d'empreses i institucions.

Equip multidisciplinari

Formem un equip multidisciplinari de professionals: enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...

Política integrada i acompliment ambiental

Amb la finalitat de continuar essent referents en el sector de la consultoria ambiental i l’eficiència energètica, i amb el compromís de seguir implementant sistemes de gestió ambiental en el nostre dia a dia, ERF ha estat reconeguda amb el Sistema Integrat de Gestió de les normes ISO 9001 i ISO 14001.

Veure més

 

Tens interès en els nostres serveis?