Suport a la candidatura de Sant Boi de Llobregat al premi Green Leaf


  • Client: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
  • Lloc: Sant Boi de Llobregat
  • Període: Març 2024 - Abril 2024

Motivació

Sant Boi de Llobregat té una dilatada trajectòria pel que fa a l’actuació municipal en matèria de sostenibilitat. Ha estat reconeguda dues vegades amb el Premi Ciutat Més Sostenible de la Fundació Fòrum Ambiental, i ha desenvolupat ambicioses estratègies de ciutat, com l’EDUSI, l’Agenda Urbana 2030 i l’Estratègia de Ciutat 2030.  

Així, es configura com a candidata per al premi Green Leaf 2026, atorgat per la Comissió Europea. El premi, reconeix a les ciutats amb menys de 100.000 habitants que demostren un compromís notable amb la sostenibilitat ambiental. Amb aquesta candidatura, Sant Boi vol reafirmar el seu compromís amb la millora del medi ambient i la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Resultats

ERF ha treballat estretament amb l’Ajuntament de Sant Boi per a la redacció de la documentació que avalua el seu desenvolupament ambiental passat, present i futur, que tracta àrees com la qualitat de l’aire, l’aigua, la biodiversitat, els residus i l’economia circular, el soroll, la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic. També s’han identificat estratègies i actuacions municipals clau, com el projecte Sant Boi Respira + Verd.

 

Més informació

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail