Full de ruta per a l’electrificació d’aparcaments municipals a l’Hospitalet de Llobregat


  • Client: Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat
  • Lloc: L'Hospitalet de Llobregat
  • Període: 2021

Anàlisi de l’abast del potencial fotovoltaic, dimensionament de les instal·lacions en equipaments i terrenys municipals i càlculs per a ajuts fiscals

Motivació

L’electrificació dels aparcaments de propietat municipal suposa un impuls a l’electrificació de la mobilitat, un canvi imprescindible per assolir els objectius de la transició energètica. El present full de ruta analitza la situació actual  de 17 aparcaments a l’Hospitalet de Llobregat i planifica el desplegament de la seva electrificació en els propers anys. L’estudi considera les més de 6.100 places disponibles gestionades per la societat La Farga GEM, S.A.

Resultats

El full de ruta compta amb una anàlisi preliminar de cadascuna de les ubicacions, centrada en el consum i la potència energètiques, el nivell d’ocupació dels seus aparcaments i les característiques que presenten. L’estudi de les dades obtingudes ha permès orientar una guia d’actuacions i recomanacions per a un desplegament ordenat de la recàrrega sostenible de vehicles elèctrics a curt i mitjà termini. L’estratègia inclou, addicionalment, una sèrie de directrius per a l’assessorament de la ciutadania en base a informació general del servei, així com el procediment administratiu a realitzar pels particulars.

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail