Full de ruta de neutralitat climàtica d’Aigües de Barcelona


  • Client: Aigües de Barcelona
  • Lloc: Catalunya
  • Període: 2021

Estratègia per assolir la neutralitat de carboni amb fites concretes fins al 2050

Motivació

El Full de ruta té per objectiu alinear l’acció climàtica i la transició ecològica amb l’estratègia d’Aigües de Barcelona. Planteja un lideratge actiu per part de la companyia, mitjançant les aliances i en cooperació amb el territori. Les accions definides marquen la transició cap a un model de companyia menys depenent del carboni, generador de menys emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i capaç d’enfortir la resiliència de les ciutats on actua.

Resultats

El full de ruta per assolir de manera progressiva la neutralitat climàtica ha estat confeccionat, de manera oberta, amb diferents grups de relació. Aquest compromís, integrat en la politica d’acció climàtica aprovada el novembre del 2021 pel Consell d’Administració de la companyia, contempla objectius concrets per assolir de forma progressiva la neutralitat en emissions directes i indirectes de gasos d’efecte hivernacle.

La política d’acció climàtica, a més d’aquest full de ruta, inclou el treball estructural en altres eixos clau en la lluita contra l’emergència climàtica, com l’adaptació al canvi climàtic i la capacitació i implicació.

Més informació: Política d’acció climàtica d’Aigües de Barcelona

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail