Divulgació i dinamització de comunitats energètiques en habitatges


  • Client: AMB
  • Lloc: Àrea Metropolitana de Barcelona
  • Període: 2022-2023

Organització de xerrades participatives i altres esdeveniments per promoure la creació de comunitats energètiques a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Motivació

En el marc de l’estratègia de creació de comunitats energètiques impulsada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ERF organitza diversos esdeveniments per informar la ciutadania sobre les possibilitats que ofereixen l’autoconsum fotovoltaic i les comunitats energètiques, i els procediments que cal seguir per materialitzar-los. D’aquesta manera, es fomenta la implantació del model de comunitats energètiques ciutadanes, on el consumidor assumeix el rol de productor de la seva pròpia energia, esdevenint “prosumidor”.

Resultats

ERF organitzarà una quarantena d’actes per tal de divulgar el coneixement existent sobre l’autoconsum fotovoltaic individual, l’autoconsum compartit i el funcionament de les comunitats energètiques, així com els aspectes tècnics, jurídics i financers més rellevants. La divulgació es farà extensiva a la ciutadania, els agents clau i el personal de les administracions.

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail