L’Ajuntament d’Igualada obté finançament Next Generation per impulsar comunitats energètiques locals

El 2024 obrirà la nova Oficina de Transformació Comunitària, on s’oferirà suport tècnic, jurídic i administratiu a la ciutadania


L’Ajuntament d’Igualada ha obtingut la subvenció de l’IDAE, que es destinarà a la creació de l’Oficina de Transformació Comunitària (OTC) per oferir assessorament sobre eficiència energètica i difondre i promoure les comunitats energètiques locals entre diferents segments de població.

Es disposarà d’una pàgina web específica i s’organitzaran actes ad hoc per a sectors professionals (administradors de finques, instal·ladors, etc), o de caire més generalista i divulgatiu.

ERF ha donat suport en la redacció de la candidatura i preparació de la documentació tècnica. En la resolució s’ha valorat positivament aspectes com: l’abast, l’eficàcia, l’impacte social, i de gènere, la cooperació territorial o la capacitat de replicabilitat, entre d’altres.

El pressupost que es destinarà ascendeix a 148.282,10 euros, dels quals 103.797,47 € s’inscriuen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea – Next Generation EU, amb la col·laboració de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE).

 

Font:Ajuntament d’Igualada

 

Compartir

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail