Fem 30 anys!

Commemorem un aniversari ple de de compromís sostenible

Celebrem un moment històric per a ERF Energia i Sostenibilitat amb gran emoció i gratitud: els nostres 30 anys de compromís inquebrantable amb la sostenibilitat i l’excel·lència en l’energia. En aquesta commemoració no podem oblidar l’ànima i el motor de la nostra empresa: les persones.

Des dels primers dies a l’any 1994, on el doctor en biologia i sociòleg Ramon Folch va fundar l’estudi com a consultoria independent, cada persona que ha format part del nostre equip ha contribuït de manera significativa al nostre èxit col·lectiu. Cada membre ha posat la seva passió i coneixement per fer d’ERF una referència en el sector. Aquestes persones han deixat una empremta imborrable  en la nostra empresa, és per això que les recordem amb afecte: han marcat la nostra història.

Volem expressar un agraïment sincer a cadascuna de vosaltres. El vostre compromís, la vostra dedicació i les vostres idees innovadores han fet d’ERF una família on cada persona ha estat fonamental per al nostre èxit compartit.

Ara, mirem cap al futur amb optimisme, sabent que la nostra força resideix en la nostra gent. Continuem avançant i creant solucions sostenibles que no només milloren les nostres operacions, sinó que també el món que ens envolta.

A tots els qui han estat part d’aquest viatge, us ho agraïm de tot cor. Junts, celebrem 30 anys d’enginy, passió i compromís sostenible, tenint el desig i la determinació de seguir creixent i prosperant.

Compartir

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail