Vés al contingut

Cicle de debats "Ecotendències CosmoCaixa"

Debats presencials i virtuals sobre els reptes sostenibilistes
Període 
2012 - 2015

Motivació

ERF ha conceptualitzat i dinamitzat “Ecotendències CosmoCaixa”, un espai de divulgació, reflexió i debat sobre els reptes ambientals actuals i futurs. 

S'ha treballat en crear un espai de debat centrat en les darreres tendències ambientals i les seves implicacions socials, econòmiques i polítiques.

Resultats

S’ha concebut amb un format modern, innovador i participatiu basat en un espai virtual que aglutina aquests debats i recull l’actualitat, les activitats prèvies i els resultats posteriors amb informacions, vídeos, notícies, etc. i unes sessions presencials, al Cosmocaixa Barcelona.

Ecotendències Cosmocaixa ha tractat temes com: la revolució del cotxe elèctric, moure’s volant, i moure informació, la ciutat del futur, els reptes de l'alimentació, i l'eficiència energètica en l'edificació. Posteriorment s'han abordat temes com el canvi climàtic, els reptes de la Mediterrània i la biodiversitat com a recurs econòmic. 

El nombre d’assistents totals ha estat de més de 2.200 persones. Tota la informació generada es pot consultar a l'espai virtual de Ecotendències

 

 

Baixa pdf