Vés al contingut

Catàleg d’empreses i serveis de construcció sostenible i eficiència energètica

Catàleg d’empreses i serveis acreditats en sostenibilitat a Viladecans
Client 
Ajuntament de Viladecans
Lloc 
Viladecans
Període 
2020

Motivació

L’Espai Vilawatt Professionals de l’Ajuntament de Viladecans ha promogut el catàleg d’empreses i serveis de construcció sostenible i eficiència energètica, dirigit a donar a conèixer les empreses locals de qualitat del sector de la construcció i l’eficiència energètica entre les empreses i la ciutadania.

Per encàrrec de l’Ajuntament de Viladecans, ERF ha concebut el catàleg i els criteris per a formar-ne part.

La finalitat del catàleg és:

  • Facilitar la identificació i contractació de professionals i empreses de qualitat en l’àmbit de la construcció sostenible i l’eficiència energètica.
  • Visibilitzar les competències i habilitats d’aquelles empreses i professionals que vulguin créixer dins un marc de sostenibilitat i crear projectes professionals i empresarials sostenibles i generadors d’ocupació.
  • Dinamitzar les empreses locals sectorials amb experiència, sostenibles i de qualitat.
  • Aconseguir mobilitzar estalvis energètics i econòmics significatius entre les empreses i la ciutadania de Viladecans.

Resultats

El catàleg permet donar a conèixer empreses i serveis sostenibles del municipi de Viladecans per a generar oportunitats de negoci i es concep com a una xarxa d’experts de proximitat que garanteixen la seva professionalitat per contribuir a fer el canvi local cap a la transició energètica.

Les empreses o serveis que en formen part han acreditat 3 tipologies de requisits:  legals, ambientals i de qualitat, alguns obligatoris i la resta d’acompliment valorable. A través de fitxes es recullen els serveis oferts, el segell assolit i els criteris acreditats gràficament a través d’icones.

El catàleg va dirigit tant a empreses (B2B) com a consumidors particulars (B2C). Es podrà consultar online i al Servei d’Empreses i Innovació, Oficina Vilawatt i altres dependències  municipals.

Etiquetes 
Publicacions
Baixa pdf