Vés al contingut

Matías Villamil

Consultoria en arquitectura sostenible i simulació energètica.

Arquitecte i Màster en Arquitectura i Sostenibilitat, postgrau en BIM Management i Certificat LEED Green Associate i EDGE Expert.

La meva feina a ERF

Em dedico a la consultoria d'arquitectura sostenible i simulació energètica, així com també a projectes de certificacions ambientals com la certificació LEED, destacant la implantació del protocol de sostenibilitat de l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) i el seguiment ambiental de la rehabilitació de l'Ajuntament de L'Hospitalet.

Desenvolupo simulacions energètiques (HULC i Designbuilder) i elaboro estudis d'edificació sostenible i consultoria d'edificis NZEB, a més d'auditories energètiques i consultoria energètica general i col·laboro en certificacions ambientals: LEED, BREEAM, SITES.

La meva experiència 

Durant el 2019 vaig ser assessor extern en projectes d'habitatges sostenibles, responsable de la presentació d'informes de construcció sostenible i de simulacions energètiques.

Entre 2015 i 2018 vaig treballar com a arquitecte BIM a l'estudi ESARQ (Estudi Swiecicki Arquitectes), especialitzat en arquitectura sostenible, com a cap de projectes arquitectònics i gerent de certificacions LEED.

Prèviament, vaig ser gerent de projectes a l'estudi Brunzini Arquitectura, encarregant-me de la coordinació de projectes arquitectònics i certificacions LEED durant 3 anys.

Original és allò que torna a la simplicitat de les primeres solucions (Antoni Gaudí).