Vés al contingut

Joaquim Mauri

Consultoria energètica i monitoratge d‘instal·lacions

Enginyer Agrònom

Experiència en energies renovables i monitoratge d’instal·lacions

La meva feina a ERF:

Des de setembre del 2017 duc a terme projectes d’estalvi i eficiència energètica, manteniment i integració d’equips bàsicament relacionats amb el monitoratge energètic, tant d’equipaments públics, com ara el monitoratge d’equipaments de l’Ajuntament de Rubí, El Prat i Sant Boi de Llobregat com d’entitats i organitzacions privades com la Fundació Catalana de l’Esplai i l’ICAB, entre d’altres.

Amb gran interès en el món de les tecnologies de la informació, la IoT i sistemes d’automatització i control, estudio la possibilitat de desenvolupar noves solucions dins l’àmbit energètic i ambiental.

La meva experiència:

Des dels meus orígens com a llicenciat en Enginyeria Agrònoma per la UdL, he evolucionat professionalment cap al món de les energies renovables i l’eficiència energètica, cursant estudis d’altres enginyeries d’acord amb les meves motivacions professionals, com ara l’Enginyeria Tècnica Industrial, un postgrau en Automatització Industrial i PLC o cursos AENOR ISO 50001 de Sistemes de Gestió de l’Energia i d’Auditories Energètiques.

He participat en la realització i execució de projectes d’energia fotovoltaica des de l’any 2007, col·laborant també en estudis de viabilitat tècnica i econòmica de plantes de biomassa i cogeneració, així com en la instal·lació i integració d’equips pel monitoratge energètic.

Abans d’incorporar-me a ERF vaig ser responsable del manteniment de plantes fotovoltaiques d’un total de 1,5 MWe al sud de França i des de l’any 2015 sóc Partner KNX.

Actualment estic cursant el grau d’Enginyeria Informàtica a la UOC (2015-2020), amb gran interès per l’Enginyeria del programari, sistemes encastats  i  les Tecnologies de la Informació.

“L’home mai sap del que és capaç fins que ho intenta”. Charles Dickens