Vés al contingut

La gamificació per a l’estalvi energètic avança a Cambridge

Trobada d’ERF amb la resta de socis del projecte de recerca FEEdBACk

 

 

 

 

 

 

Del 5 al 7 de març, LiMETOOLS, partner encarregat del desenvolupament de diferents instruments de sensibilització i gamificació, ha organitzat la trobada del consorci a Cambrige.  

Entre d’altres avenços del projecte FEEdBACk, s’ha presentat les sèries audiovisuals Mr C i Ceres Dawn, a més dels jocs científics, destinats a promoure un ús més eficient i a l’estalvi d’energia a 10 edificis municipals de El Prat, l’Institut de recerca INES TEC, a Portugal i cases unifamiliars de Lippe, Alemanya.

L’estalvi energètic es mesurarà segons els consums monitoritzats per ERF des del 2015 gràcies a la plataforma DEXCell, i a nous sensors instal·lats en diversos punts. ERF ha presentat, a Cambridge, el perfil d’usuaris dels edificis i la seva agrupació per equips, amb objecte de definir objectius d’estalvi i obtenir dades de consum desagregades, de cara a fer un seguiment dels estalvis aconseguits.

La propera trobada de socis està prevista pel mes de novembre de 2019 a Neûchatel, Suïssa, organitzada per l’Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL).

Baixa pdf