L’AMB es proclama finalista del concurs New European Bauhaus Prizes 2024

Hem elaborat un Protocol de Sostenibilitat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ha arribat fins a l’última fase del concurs de la comissió europea 


Seguint el nostre camí cap a la creació de solucions sostenibles per aconseguir un futur millor, hem elaborat un Protocol de Sostenibilitat per l’AMB. Aquest Protocol pretén ser una eina transversal de suport i orientació cap a la sostenibilitat. 

Es tracta d’un projecte transdisciplinari amb 19 criteris d’obligat compliment agrupats en 6 àmbits: energia, aigua, materials, anàlisi transversal, confort i sostenibilitat de l’emplaçament. Aquests criteris estan dissenyats per a diferents tipus de projectes específics, com ara projectes urbans d’espais lliures, metropolitans, edificis d’equipament o d’habitatge.  

El Protocol marca un pas ferm cap a la promoció de la sostenibilitat en el disseny i la construcció d’infraestructures urbanes de la regió metropolitana de Barcelona. A més, s’ha testejat mitjançant la seva implantació en una dotzena de projectes reals de la Direcció de Serveis de l’Espai Públic, demostrant la seva eficàcia i viabilitat en situacions pràctiques. 

Estem molt satisfets del desenvolupament i resultats d’aquest projecte i creiem fermament en la importància de promoure pràctiques de construcció sostenibles i responsables. 

A través d’aquest enllaç es pot votar per la nostra proposta fins el dia 27 de març. Seguirem informant de novetats! 

Compartir

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail