ERF Energia & Sostenibilitat, nova denominació social de l’empresa


ERF ha tancat l’any 2022 amb un creixement de més del 20%, fruit de la seva consolidada trajectòria de 29 anys de consultoria ambiental i energètica.

Alhora, a finals de 2022 ha culminat el relleu en la direcció i la propietat de l’empresa començat fa 10 anys. Des de desembre de 2022, Ivan Capdevila, soci de l’empresa des de 2011 i Director general des de 2016, ha esdevingut l’únic soci de la companyia. Ramon Folch i Núria Doladé, fundadors d’ERF, han culminat la seva retirada de l’empresa.

Com a conseqüència dels canvis, l’empresa disposa d’una nova denominació social, que reforça el seu paper en el camp de la transició energètica, la neutralitat climàtica i la sostenibilitat: ERF Energia i Sostenibilitat S.L.U.

Un equip professional de 16 persones dels camps de l’enginyeria, les ciències ambientals, l’arquitectura i la biologia, principalment, continua oferint el millor servei de consultoria de medi ambient, energia i sostenibilitat.

Tot això ha estat possible gràcies a la contínua confiança dipositada pels clients públics i privats al llarg dels gairebé 30 anys de trajectòria de l’empresa, que han possibilitat el creixement i consolidació de la companyia.

Etiquetes
Compartir

Posa't al dia en acció climàtica!

Subscriu-te al nostre butlletí bimestral sobre l'actualitat de la sostenibilitat

El teu e-mail