Pau Padullés

Consultoria en arquitectura sostenible i simulació energètica

Graduat en Arquitectura Superior (ETSALS - URL) i Màster d'Intervenció Sostenible en el Medi Construït (MISMeC) (ETSAV - UPC)

 

La meva feina a ERF

Des del gener del 2022 la meva tasca a ERF es basa en l’assessorament en edificació sostenible, realitzant informes, certificacions energètiques d’edificis i planificant estratègies per la millora del confort i el comportament energètic.
Desenvolupo simulacions energètiques (DesignBuilder, HULC i CE3X). També, he treballat en estudis a escala de barri, com és el projecte dels indicadors de sostenibilitat de les Superïlles de Barcelona o el projecte de criteris i directrius ambientals per a l’urbanització del sector H11 Bellissens Oest de Reus.
Des del novembre del 2023, soc Assessor oficial BREEAM Nueva Construcción. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) és el prestigiós mètode d’avaluació i certificació de la sostenibilitat en l’edificació, creat al Regne Unit al 1990 de la mà del BRE Group.

 

La meva experiència

Tinc experiència prèvia treballant intensament des del 2010 en nombrosos estudis d’arquitectura tant de Barcelona com de São Paulo i Valinhos (Brasil).
En paral·lel, he realitzat col·laboracions acadèmiques amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle (ETSALS – URL) amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) i amb la Faculdade de Arquitetura e Urbanismo Pontifícia Universidade Católica de Campinas (FAU – PUCC).
He col·laborat al Departament de Planejament urbanístic (Hàbitat urbà) de l’Ajuntament de Barcelona així com a la secció de restauració i rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
He tingut també l’oportunitat de treballar en estudis d’arquitectura com NÍTIDUS, Sergi Serra & Marta Adroer, Estudi NAO, GCA, PMMT, F451 Arquitectura, Xavier Güell Guix, Way Architecture Yell & Partners, Mel & Arquitetos,  i Luciani & Associados.
La meva feina com a arquitecte sempre ha girat entorn dels criteris bioclimàtics i sostenibilistes que van guiar a les societats pre-industrials amb l’objectiu i el convenciment que aquesta tasca contribuirà en una millora del nostre metabolisme a escala local i global.

 

 

''God is in the details''.
Mies van der Rohe

Department:

Equip d'experts

Formem un equip multidisciplinari de professionals: enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...