Marina Caballería

Consultoria ambiental i territorial

Ambientòloga, Màster en Ecologia urbana i industrial 

 

La meva feina a ERF

M’incorporo a ERF l’octubre del 2018, participant en projectes de planificació territorial, i d'adaptació i mitigació al canvi climàtic. Entre d’altres, cal destacar l’estudi de les Vulnerabilitats del sistema de mobilitat davant els efectes del canvi climàtic, el Suport a l’organització i la dinamització de la primera Cimera catalana d’Acció Climàtica, celebrada el 2020, i l'Estudi per reduir l’impacte sobre el canvi climàtic i ambiental ocasionat pel transport marítim de passatgers i mercaderies a les Illes Balears.
També he col·laborat en la redacció dels Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de diversos municipis catalans, en el càlcul de la petjada de carboni d'administracions públiques, i en la promoció i constitució de comunitats energètiques arreu del territori.

 

La meva experiència

Anteriorment, he treballat en els àmbits de l'anàlisi del cicle de vida dels productes de la construcció, les certificacions ambientals i la prevenció de residus. A més, he participat en diferents projectes científics fruit de les meves estades en centres de recerca a Barcelona, Suècia i Equador. En aquest sentit, cal destacar l’expedició al Parc Nacional i Reserva de la Biosfera del Yasuní (Equador), on vaig donar suport a projectes relacionats amb els impactes del canvi climàtic sobre la biodiversitat del Parc.Paral·lelament, des de 2018, co-gestiono un compte de Twitter (@EcoFaqs) destinat a la difusió i denúncia ambiental.

 

 

Sigues el canvi que vols veure al món.

Department:

Equip d'experts

Formem un equip multidisciplinari de professionals: enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...