Lydia López

Consultoria en arquitectura sostenible

Graduada en Arquitectura i màster en Arquitectura sostenible i eines de control ambiental (ETSAB-UPC).

 

La meva feina a ERF

Des del juliol del 2023 treballo de consultora en edificació sostenible a ERF. La meva feina es basa a desenvolupar simulacions energètiques, elaborar informes, certificacions energètiques i planificar estratègies per la millora del confort i el comportament energètic dels edificis amb l'objectiu d'assessorar sobre edificació sostenible.
Actualment, estic en procés de continuar la meva formació relacionada amb la certificació ambiental.

 

La meva experiència

Soc arquitecta per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona i he realitzat el Màster d'Arquitectura Sostenible i eines de control mediambiental amb l’objectiu d’ampliar els meus coneixements. Durant els meus estudis he pogut col·laborar en diferents tasques acadèmiques i d’investigació amb el Departament d’Urbanisme de l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona. Tinc experiència prèvia treballant com arquitecta en diferents despatxos de Barcelona especialitzats en projectes residencials i sanitaris. A més, recentment he adquirit el títol de Passive House Designer, otorgat pel Passive House Institute.

 

 

“Cuando el último árbol sea cortado, el último río envenenado, el último pez pescado, sólo entonces las personas se darán cuenta de que el dinero no se puede comer”.
Toro Sentado

Department:

Equip d'experts

Formem un equip multidisciplinari de professionals: enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...