Giulia Molinari

Consultoria en arquitectura sostenible i simulació energètica

Arquitecta i enginyera de l'Edificació

 

La meva feina a ERF

Des de l’abril del 2023 soc consultora en edificació sostenible, ocupant-me sobretot de certificacions LEED. El primer projecte amb el qual he començat a treballar és la renovació del vell Mercat del Peix a Barcelona, un projecte que consisteix en la creació d'un nou complex amb tres edificis dedicats a la recerca i la innovació pel benestar planetari.

 

Tinc l'acreditació LEED AP BD + C (Accredited Professional in Building Design + Construction).

 

La meva experiència

Soc graduada en Arquitectura/Enginyeria de l'Edificació per la Universitat de Trento (Itàlia), realitzant també part dels meus estudis a Àustria i Alemanya. Tinc experiència en consultoria i certificacions energètiques, treballant tant en projectes d'edificis nous com en rehabilitacions d'edifici existents.
Vaig començar la meva experiència a Barcelona col·laborant amb l’estudi BH Arquitectura en un projecte europeu GrowSmarter – Projecte Europeu pel desenvolupament de solucions per les Smart Cities del futur, dins del marc Horizon 2020.
Des de l'any 2020, he treballat com consultora d'eficiència energètica i de sostenibilitat en els sectors residencials i terciaris a PGI Engineering & Consulting, on he après, entre altres coses, software com Design Builder, HULC i CE3x.

 

 

"Si supiera que el mundo se acaba mañana, yo, hoy todavía, plantaría un árbol".
Martin Luther King

Department:

Equip d'experts

Formem un equip multidisciplinari de professionals: enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...