Carla Garcia

Consultoria ambiental i territorial

Ambientòloga, Màster en Ecologia, Gestió i Restauració del Medi Natural 

 

La meva feina a ERF

Des del juny del 2014 la meva tasca a ERF es basa sobretot en temes socioambientals, de patrimoni natural o d'ordenació i planejament urbanístic. He col·laborat en dictàmens i anàlisis de l'impacte ambiental (Dictamen ambiental sobre la instal·lació d’una planta de triatge de residus al municipi de Sant Jaume de Llierca; Anàlisi ambiental previ d’opcions de pas de la línia de Molt Alta Tensió Sentmenat - Santa Coloma al seu pas per Santa Coloma de Gramenet). Els temes relacionats amb l'entorn urbà, com el metabolisme i el verd també són objecte de la meva atenció (Formulación de programas y proyectos en el ámbito de los aspectos ambientales y de metabolismo urbano así como en cambio climático y sostenibilidad urbana en Lima-Callao; Principis, criteris i objectius socioambientals del planejament urbanístic). Paral·lelament, una de les meves especialitats són els sistemes d'Informació Geogràfica per a la generació de cartografia i l'anàlisi territorial, que s'apliquen d'una manera o d'una altra a bona part dels projectes en els que col·laboro.

 

La meva experiència

La meva trajectòria laboral prèvia a ERF s’articula en àmbits força allunyats dels que prenen la meva atenció actualment. Durant el 2012 vaig entrar en contacte amb els sistemes de gestió ambiental en l'àmbit industrial. Entre el 2013 i 2014, a través dels projectes de Final de Grau i de Màster em vaig dedicar al món de la recerca, aplicada a l'aprofitament de subproductes com a esmena agrícola.

 

 

Un dels punts forts d’ERF és la capacitat de dominar temes transversals a través del treball col·laboratiu d’un equip pluridisciplinar.

Department:

Equip d'experts

Formem un equip multidisciplinari de professionals: enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...