We evaluate the environmental impact of the Barcelona Superilla Programme in the Eixample district

TRANSFORMING BARCELONA

Impact of the Eixos Verds project on the urban environment and citizens’ quality of life
Strategy to promote green infrastructure and biodiversity in Sant Boi de Llobregat Sant Boi goes greener URBAN RENATURALIZATION Sant Boi goes greener WE REDUCE CLIMATE IMPACT Study to reduce the climatic and environmental impact of maritime transport in the Balearic Islands ERF proposes measures to improve the sustainability of maritime transport of passengers and goods Strategies such as thermal inertia or vegetation in the envelope reduce energy consumption Unique passive solutions to achieve nZEB buildings

ZERO CONSUMPTION BUILDINGS

WE EXPLAIN SELF-CONSUMPTION Cerdonyola del Vallès Town Hall and AMB have organized a conference for local residents The session dealt with the environmental, economic and social benefits of solar energy
ACCELEREM LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA

 

Acompanyem els clients amb l’objectiu d'accelerar  l’avenç sostenibilista, amb especial focus i expertesa en la dimensió ambiental.

DES DE
LA INNOVACIÓ

 

Apostem per la investigació i la innovació com a motor de creixement, tant per la societat com pel nostre coneixement professional i personal.

AMB RIGOR TECNOCIENTÍFIC 

 

Abordem projectes des de la perspectiva tecnocientífica, sense apriorismes ni prejudicis. Rendim comptes davant del nostre client sense condicionaments de caire econòmic ni polític.

Junts cap a una tranformació sostenible

 

Som una consultoria independent d’energia, medi ambient i sostenibilitat amb més de 25 anys de trajectòria en el mercat nacional i internacional preparada per ajudar i acompanyar a empreses i institucions en el seu camí cap a la seva transformació sostenible.

 

Formem part amb l'enginyeria ARCbcn, especialitzada en instal·lacions complexes i projectes d'innovació, de l'empresa matriu WATTEGA que té per objectiu accelerar la transició ecològica, a partir del coneixement i els serveis integrats d'ambdues organitzacions i de la innovació.
Eficiència energètica
En l'última dècada, hem aconseguit per als seus clients un estalvi de més de 25 GWh i 2.800.000€ mitjançant solucions d'estalvi energètic en tota mena d'edificis i equipaments a través del monitoratge dels consums, auditories energètiques i certificacions ambientals, així com la planificació de l'estalvi energètic a escala urbana i territorial.
Arquitectura sostenible
Acompanyem a promotors i arquitectes perquè les seves noves o rehabilitades construccions siguin exemplars, de molt baix consum energètic, d'aigua i de materials. La consultoria ambiental contribueix a construir edificis de consum net zero (NZEB) i gairebé zero (nZEB), amb petjades de carboni de materials reduïdes, ecoetiques i certificacions d'excel·lència LEED i BREEAM.

Consultoria ambiental i territorial
Desenvolupem tasques de planificació i disseny territorial en plans i projectes urbans i en espais lliures. Es plantegen solucions viables que integren els condicionants de la matriu biofísica i els fluxos ambientals per aconseguir ciutats més habitables, territoris més eficients i projectes d'infraestrucutres ben inserits a la matriu ambiental.
Estratègies de ciutat sostenible i acció climàtica
Som un gabinet d'anàlisi, disseny i implementació d'estratègies, processos, programes i projectes de sostenibilitat corporativa, gestió ambiental, eficiència energètica, i investigació i adaptació al canvi climàtic públic i privat. Divulguem conceptes socioambientals i dissenyem i dinamitzem processos de reflexió, socialització i concertació sostenibilistes.

Projectes destacats

Treballem en projectes de diferents àrees però sempre amb objectius sostenibles que vetllen pel bon mateniment i funcionament del planeta.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
CONSULTORIA AMBIENTAL I TERRITORIAL
ARQUITECTURA SOSTENIBLE
14
Professionals
970
Projectes
25
GWh d'estalvi energètic
30
Anys de recorregut

Alguns dels nostres clients

Col·laborem amb empreses, administracions públiques i institucions amb visió de futur, proactius, partidaris de la racionalitat socioecològica, de la producció ecoeficient i de la comunicació socioambiental. 

Get up to speed on climate action!

Sign up to our bimonthly newsletter on current sustainability news

Your e-mail