Vés al contingut

Eficiència energètica

En els últims 8 anys, ERF ha aconseguit per als seus clients un estalvi de més de 25 GWh i 2.800.000 €  mitjançant solucions d'estalvi energètic en tot tipus d'edificis i equipaments a través del monitoratge dels consums, auditories energètiques i certificacions ambientals, així com la planificació de l'estalvi energètic a escala urbana i territorial. 

Saber-ne més

Construcció sostenible

ERF acompanya promotors i arquitectes en projectes d’edificis nous i rehabilitacions perquè les noves construccions siguin exemplars, de molt baix consum energètic, d’aigua i de materials. La consultoria ambiental contribueix a construir edificis de consum net zero (NZEB) i gairebé zero (nZEB), amb petjades de carboni de materials reduïdes, ecoetiquetes i certificacions d’excel·lència LEED i BREEAM.

Saber-ne més

Consultoria ambiental i territorial

ERF desenvolupa tasques de planificació i disseny territorial en plans i projectes urbans i en espais lliures. Es plantegen estratègies territorials i urbanes com a solucions viables que integren els condicionants de la matriu biofísica i els fluxos ambientals per aconseguir ciutats més habitables, territoris més eficients i projectes d'infraestructures ben inserits a la matriu ambiental.

Saber-ne més

Estratègies de ciutat sostenible i acció climàtica

ERF és un gabinet d'anàlisi, disseny i implementació d'estratègies, processos, programes i projectes de sostenibilitat corporativa, gestió ambiental,  eficiència energètica, i investigació i adaptació al canvi climàtic públics i privats. Divulga conceptes socioambientals i dissenya i dinamitza processos de reflexió, socialització i concertació sostenibilistes.

Saber-ne més

Projectes destacats